Sevgili dostlar, sitenin içeriğine uygun olarak, kendinize ait denenmiş tariflerinizi, malzeme listesi, hazırlanışı ve bir fotoğraf ekleyerek gönderirseniz burada yayınlamaya çalışacağım.
Yasemin Hocam, Yozgat yöresinin hamur işlerini şimdiden gözlüyorum haberin ola! Ayşenur Hocam senden de, leziz Amasya Çöreğini bekliyoruz.
Mail: albayrak_z@yahoo.com
Gülten Hanımın Mutfağı
Yasemin Hanımın Mutfağı
Pasta, Kek, Muffin, Börek, Ekmek, Yemek, Tatlı Tarifleri ve Hayata Dair Şeyler...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Vişneli İrmikli Tatlı
Sıcak yaz günlerine soğuk bir dokunuş...Misafirim için yapmıştım, vişne sosu bana ait, hazır jel kullanmıyorum kesinlikle. Vişne suyu, şeker...
-
Merhaba, Zor bir coğrafyanın çocuklarıyız. Salt bize ait bir kaderi yaşamıyoruz çoğu zaman. Oldum olası farklı desen ve renklerle kesişti ...
-
Ramazan Menüsü oluşturmak için katılımlarınızı bekliyorum, arkadaşlar. Menülerinizi bu sayfanın yorum kısmına ekleyebilirsiniz. En çok ...
merhaba zeynep hocam,hayırlı olsun bloğun öncelikle.senden ne zamandır böyle bişey bekliyorduk zaten.mutfağa olan ilgin neredeyse matematik aşkından fazlaydı.bu ilgi ve merak teknolojinin profesyonelce kullanımıyla birleşince ortaya işte böyle keyifli bir ürün çıkıyor.senin kadar olmasa da ben de mutfağa karşı bir ilgi duyuyorum.burada senin paylaşımlarından çok faydalanacağım anlayacağın.Amasaya çöreğini de en kısa zamanda paylaşmak isterim tabiki.Allah muvaffak etsin hocacım.tekrar hayırlı olsun...Ayşenur
YanıtlaSilHocam, iyi niyetli temennilerin için Allah razı olsun.
YanıtlaSilSenin gibi becerikli arkadaşlarım olduğu için mutluyum, bilgi paylaşıldıkça güzeldir.
Kendini saklayan yetenekli birçok arkadaşımızın paylaşımlarını da buraya katmaya çalışacağım.
Muhammet Talha'nın yumuşak yanaklarından öpüyorum, görüşmek üzere...
Merhaba Zeynep. Aslında bugün orda olup bu gördüklerimi afiyetle yemek vardı ama kısmet. İnş. ilk tatilde ordayız. Bu yeni yılın yeni gününde, hazırlamış olduğun bloğu görüp incelemekten mutluluk duydum. Taa üniversite yıllarına gidip, arkadaşlarımıza hazırladığımız ramazan iftariyeliklerinde yaptığın pastalar geldi aklıma. O kadar özen gösteriyordun ki; aceleci ben "vakit kalmadı" dediğimde bile aldırış etmiyordun. Senin için herşey mükemmel olmalıydı. Asıl tasarımcı ruhu. Yazdığın şiirlerde, çizdiğin resimlerde, yaptığın ebrularda veee yaptığın leziz pasta ve yemeklerde vazgeçmediğin tek şey özen. Ve herşeyden önemlisi bunları biz arkadaşlarınla paylaştığın için sana çok teşekkür ediyorum. Yaptığın herşeyin ödüllerle süslenmesi dileğiyle oğlun Taha'yı öpüyorum. Selamlar. Remziye OCAKÇI ARAT
YanıtlaSilArkadaşım, güzel temennilerin ve iltifatların için teşekkür ederim.
YanıtlaSilHerşey bir tarafa mutfak herzaman vazgeçilmezim oldu. Tabii bir de senin belirttiğin gibi aşırı özenli ve ayrıntıcı bir yanım.
Bartın herzaman sizi bekliyor. En kısa zamanda görüşmek ümidiyle...
Merhaba. Kızım Zeynep Betül'e nasıl ıspanak yedireyim derken bloğundaki ıspanaklı omlet imdadıma yetişti. Bu aralar senin hafif salata tarifine benzer ben de yapıyorum, ama tahıl eksiği ile. Karnıbahar, közlenmiş kırmızı biber ve yeşil soğan ekliyordum. Tahılları da unutmayacağım artık. Teşekkürler. Remziye
YanıtlaSilArkadaşım, kendine ait tariflerini merakla bekliyorum, yayınlamaktan mutluluk duyacağım.
YanıtlaSil