16 Kasım 2009 Pazartesi

Bloğum Yayında

Uzun süredir, oluşturmayı düşündüğüm bloğumu nihayet hayata geçirdim. Mutfağımda yaptıklarımı, biraz daha profesyonel işlere dönüştürme isteğim, eşimin damak zevkine hitap etme uğraşları ile başladı, oğlumun doğumu ile artarak devam etti.
Hep onlara daha güzelini hazırlamaya çalışmam, bir süre sonra çevreme dostlarıma da yansıdı, artık aile toplantılarına pasta hazırlamak benim işim oldu.
Yukarıda Sinangil Unlarının "Lezzet Ustalarıyla Buluşma" projesi kapsamında blog sahiplerine göndermiş olduğu ürünleri içeren bir paket görüyorsunuz.
Bulunduğum şehirde farklı un karışımlarını bulmak mümkün olmuyor. Farklı un karışımlarını denemek için bu bir fırsat oldu. Teşekkürler Sinangil.




Değerli dostlar, sizin katılımınızla zenginleşeceğini düşündüğüm bu ortama, size ait denenmiş tariflerinizi gönderirseniz, Sizden Gelenler köşesinde yayınlanacaktır.
Hepinize elinizi attığınız her tarifte muvaffakiyet diliyorum.

1 yorum:

  1. Bloğumun doğum günü yaklaşmış, hatta bayramın 1.gününe denk geliyor, 1 yaşımızı dolduruyoruz.

    YanıtlaSil

Vişneli İrmikli Tatlı

Sıcak yaz günlerine soğuk bir dokunuş...Misafirim için yapmıştım, vişne sosu bana ait, hazır jel kullanmıyorum kesinlikle. Vişne suyu, şeker...