31 Ağustos 2010 Salı

Havalar nasılda serinledi. Mevsim artık sonbahar. Aslında menüleri iftarlık ve sahurluk olarak oluşturmak lazım, sadece iftarlık yazabiliyorum.


İftar menüsü:

Şehriyeli Köfteli Çorba
İslim Kebabı
Semizotu salatası
Erik Hoşafı

Başka bir menü:

Sebze Çorbası
Fırında etli güveç
Mevsim Salata
Fırın Sütlaç

3 yorum:

  1. Benim Menüm:

    Gendimeli Yoğurt Çorba
    Fırında Makarna
    Mevsim Salata
    Kadayıf
    Remziye

    YanıtlaSil
  2. Bu arada bugün banyo böreği yaptım, çok lezzetli oldu. Kıtır kıtırdı, kayınvalidem dahi çok beğendi. Fakat 2-3 saat içinde tüketilmeli, kıtırlığını korumuyor ama lezzet kalıyor. Yani 1-2 saat içinde yenebilecek kadar yapılmasını öneririm. Belki uzman arkadaşım Zeynep'in bu konuda bir önerisi olabilir. REMZİYE

    YanıtlaSil
  3. Arkadaşım afiyet olsun, börek sıcak yenir tabii. Banyo böreği bizim öğrencilik yıllarımızdan kalma bir börek. Yeşilkivi'nin tarifi güzelmiş gerçekten.

    YanıtlaSil

Vişneli İrmikli Tatlı

Sıcak yaz günlerine soğuk bir dokunuş...Misafirim için yapmıştım, vişne sosu bana ait, hazır jel kullanmıyorum kesinlikle. Vişne suyu, şeker...