13 Şubat 2010 Cumartesi

Sevgiliye Bir Gün


Sürekli beklenti içinde olduğumuz ve özel zamanları bir güne sıkıştırıp, tüketimle süslemeye çalıştığımız doğru olabilir; ama bu bir gün bunu farketmeyeceğimiz anlamına gelmiyor değil mi?
Atıfta bulunduğum şey, Valentine's Days.
Malumunuz biz kadınlar, hep beklenti içindeyiz. Doğum günümüz evlilik yıldönümümüz gibi günler yaklaştığında içimizi kemiren şüpheler çoğaltıp dururuz, hediyesini hazırladı mı acaba? Almamış gibi görünüyor, ama belkide esaslı bir sürpriz yapacak galiba, türünden varsayımlar.
Biz Peri Padişahının kızları olarak asla unutulmamalıyız ve ihmal edilmemeliyiz.
Bazen bu ön kabullerimizi bir kenara bırakarak, karşı tarafı şaşırtmanızı öneririm, mesafelerin kısaldığını göreceksiniz.
Bu durum, bütün ikili ilişkilerde geçerli bence.

Gelelim meşhur güne, başka dinlere ait günleri kutsallaştırmanın bir anlamı yok. Ama karşı tarafa değer verdiğimizi göstermek için, kendimize özel zamanlar üretmeye gerek var.

4 yorum:

  1. Merhabalar. Sitenin rengini de bu özel güne uydurmuşsun. İnsanın bu güne kendini kaptırası geliyor. Murat Hoca çok şanslı.
    Aklıma geldi kategorilerine makarna tariflerini ekleyebirisin. Biliyorsun makarnalar bizim için çok özeldir, tuzları daha da:)) Slmlar

    YanıtlaSil
  2. Geleceğim, göreceğim, inşallah afiyetle yiyeceğiz. Ekmeğe ne hacet Zeynep kardeşimin pastaları var iken. Yaşasın "ekmeğin yokluğunda pastanın dayanılmaz hafifliği". Selamlar

    YanıtlaSil
  3. Remziye Hocam, makarna gibi derin mazisi olan konulara değinmişsin. Çırağan-98 zamanından beri sakladığım yarım kalan bir parça mum vardı, şamdanı ile birlikte sakladığım. Bir baktım, Taha çıkarmış onu, ayak altında dolaştırıyor. O zamanların anısına özenle sakladığım, elle tutulur bir hatıra, hemen kaldırdım.
    Mantarlı makarna yapmıştım geçenlerde, akşam yemeği vakti olduğu için herkes iyice acıkmıştı, görüntüleyemedim.

    YanıtlaSil
  4. Bilgehan Bey, geleceğinizin haberini aldık, Bartın Bekliyor sizi. Selamlar.

    YanıtlaSil

INSTAGRAMDAYIM

  Merhaba herkese, kısa bir süre öncesi ben de instagramdaki yerimi aldım. Bu sefer mesleki anlamda bir alan oldu, kendi uzmanlık alanım ola...