Nihayet Brioche ekmeğini deneme fırsatım oldu, dikkat ve özen isteyen bir ekmek. Değiyor mu, kesinlikle evet. İlk kez denedim, gayet başarılı oldu.
Püf noktası tereyağ ve yumurta ile sıvı olmadan ekmeği yapabilmek.
Afiyet olsun.
Pasta, Kek, Muffin, Börek, Ekmek, Yemek, Tatlı Tarifleri ve Hayata Dair Şeyler...
Nihayet Brioche ekmeğini deneme fırsatım oldu, dikkat ve özen isteyen bir ekmek. Değiyor mu, kesinlikle evet. İlk kez denedim, gayet başarılı oldu.
Püf noktası tereyağ ve yumurta ile sıvı olmadan ekmeği yapabilmek.
Sıcak yaz günlerine soğuk bir dokunuş...Misafirim için yapmıştım, vişne sosu bana ait, hazır jel kullanmıyorum kesinlikle. Vişne suyu, şeker...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder