Nihayet Brioche ekmeğini deneme fırsatım oldu, dikkat ve özen isteyen bir ekmek. Değiyor mu, kesinlikle evet. İlk kez denedim, gayet başarılı oldu.
Püf noktası tereyağ ve yumurta ile sıvı olmadan ekmeği yapabilmek.
Afiyet olsun.
Pasta, Kek, Muffin, Börek, Ekmek, Yemek, Tatlı Tarifleri ve Hayata Dair Şeyler...
Nihayet Brioche ekmeğini deneme fırsatım oldu, dikkat ve özen isteyen bir ekmek. Değiyor mu, kesinlikle evet. İlk kez denedim, gayet başarılı oldu.
Püf noktası tereyağ ve yumurta ile sıvı olmadan ekmeği yapabilmek.
Merhaba, Kış gelince, kışa özgü tadlar da yavaş yavaş mutfaktaki yerini almaya başladı. Alman ekmeği, stollen konusunda uzmanlaşmış olabili...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder