Yaklaşık 15 gündür sağlık problemlerim nedeniyle ara verdiğim bloğuma yeniden birşeyler yazıyor olmak, güzel bir duygu.
Ameliyat oldum, iyileştim Allaha çok şükür. Ameliyat kelimesini hep soğuk bulmuşumdur. Önceden daha önce bir ameliyat geçirdiniz mi sorusuna cevabım, hayır olurken. Şimdi sayıları artmaya başladı.
Bu arada boş durmadım tabii, yeni şeyler okudum. Araştırdım, notlarımı aldım. Kafamda uçuşan birçok tarif ve denemeler var.
Son olarak, ön mayalama tekniği ile yaptığım ekmeğin tarifini siteye koyamamıştım, onu yazmakla işe başlayabilirim mesela. İlk defa maya kokusuz ve geç bayatlayan lezzetli ekmeğimi tavsiye ederim.
Güzel tariflerde buluşmak ümidiyle...
Pasta, Kek, Muffin, Börek, Ekmek, Yemek, Tatlı Tarifleri ve Hayata Dair Şeyler...
22 Aralık 2009 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Stollen
Merhaba, Kış gelince, kışa özgü tadlar da yavaş yavaş mutfaktaki yerini almaya başladı. Alman ekmeği, stollen konusunda uzmanlaşmış olabili...
-
Sıcak yaz günlerine soğuk bir dokunuş...Misafirim için yapmıştım, vişne sosu bana ait, hazır jel kullanmıyorum kesinlikle. Vişne suyu, şeker...
-
Merhaba, market raflarında en organiğini arar olduk. Daha bilinçliyiz artık. Hatta alışveriş sepetimizi doldururken paketlerin arkasını şöyl...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder