Merhabalar,
Uzun....bir ara oldu değil mi? Blog pasta ve yemek temalı olduğundan tarif yazacak vakit olmayınca paylaşım yapmak anlamsız gibi duruyor. Ama yazmalı insan, bazen sırf yazmak için yazmalı.
Vakit bulursam gezi yazılarım var; İsviçre, İtalya, Balkanlar.
Mutfağımda hala pişirip taşırmaya devam ediyorum. Ekşi mayalı ekmeklerimi fırsat buldukça mayalayıp pişiriyorum. Mesela;
Trabzon kuymağımız...Komşumuz Asiye Teyze yaptı, en geleneksel tarifiyle, asıl marifeti kullandığınız ürünlerde; peynir, mısır unu ve tereyağının muhteşem uyumu.
En kısa zamanda tarif eklemeyi ümit ediyorum.
Pasta, Kek, Muffin, Börek, Ekmek, Yemek, Tatlı Tarifleri ve Hayata Dair Şeyler...
12 Temmuz 2019 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Vişneli İrmikli Tatlı
Sıcak yaz günlerine soğuk bir dokunuş...Misafirim için yapmıştım, vişne sosu bana ait, hazır jel kullanmıyorum kesinlikle. Vişne suyu, şeker...
-
Merhaba, Zor bir coğrafyanın çocuklarıyız. Salt bize ait bir kaderi yaşamıyoruz çoğu zaman. Oldum olası farklı desen ve renklerle kesişti ...
-
Ramazan Menüsü oluşturmak için katılımlarınızı bekliyorum, arkadaşlar. Menülerinizi bu sayfanın yorum kısmına ekleyebilirsiniz. En çok ...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder