Merhabalar,
Uzun....bir ara oldu değil mi? Blog pasta ve yemek temalı olduğundan tarif yazacak vakit olmayınca paylaşım yapmak anlamsız gibi duruyor. Ama yazmalı insan, bazen sırf yazmak için yazmalı.
Vakit bulursam gezi yazılarım var; İsviçre, İtalya, Balkanlar.
Mutfağımda hala pişirip taşırmaya devam ediyorum. Ekşi mayalı ekmeklerimi fırsat buldukça mayalayıp pişiriyorum. Mesela;
Trabzon kuymağımız...Komşumuz Asiye Teyze yaptı, en geleneksel tarifiyle, asıl marifeti kullandığınız ürünlerde; peynir, mısır unu ve tereyağının muhteşem uyumu.
En kısa zamanda tarif eklemeyi ümit ediyorum.
Pasta, Kek, Muffin, Börek, Ekmek, Yemek, Tatlı Tarifleri ve Hayata Dair Şeyler...
12 Temmuz 2019 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Çikolatalı Babka
Merhaba, Öyle güzel tariflerim varki ekşi mayalı, yazmamak olmaz. Tarifler en güzelinden hazırlanmış, harika tadlar. Küçük oğlumun yorumu ş...

-
Harika bir misafir keki. Dilimleri minik tutarsanız bayağı miktarda lamington kekiniz oluyor. Zaten orjinalinde(Avustralya) her y...
-
Ekşi maya serisinin son ürünü, ramazana özel pide. Ekşi maya ile tam buğday unu kullanılarak hazırlandı. Mide de ne bir şişkinlik ne bir haz...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder