Merhabalar,
Uzun....bir ara oldu değil mi? Blog pasta ve yemek temalı olduğundan tarif yazacak vakit olmayınca paylaşım yapmak anlamsız gibi duruyor. Ama yazmalı insan, bazen sırf yazmak için yazmalı.
Vakit bulursam gezi yazılarım var; İsviçre, İtalya, Balkanlar.
Mutfağımda hala pişirip taşırmaya devam ediyorum. Ekşi mayalı ekmeklerimi fırsat buldukça mayalayıp pişiriyorum. Mesela;
Trabzon kuymağımız...Komşumuz Asiye Teyze yaptı, en geleneksel tarifiyle, asıl marifeti kullandığınız ürünlerde; peynir, mısır unu ve tereyağının muhteşem uyumu.
En kısa zamanda tarif eklemeyi ümit ediyorum.
Pasta, Kek, Muffin, Börek, Ekmek, Yemek, Tatlı Tarifleri ve Hayata Dair Şeyler...
12 Temmuz 2019 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Stollen
Merhaba, Kış gelince, kışa özgü tadlar da yavaş yavaş mutfaktaki yerini almaya başladı. Alman ekmeği, stollen konusunda uzmanlaşmış olabili...
-
Sıcak yaz günlerine soğuk bir dokunuş...Misafirim için yapmıştım, vişne sosu bana ait, hazır jel kullanmıyorum kesinlikle. Vişne suyu, şeker...
-
Merhaba, market raflarında en organiğini arar olduk. Daha bilinçliyiz artık. Hatta alışveriş sepetimizi doldururken paketlerin arkasını şöyl...




Hiç yorum yok:
Yorum Gönder