Merhabalar,
Uzun....bir ara oldu değil mi? Blog pasta ve yemek temalı olduğundan tarif yazacak vakit olmayınca paylaşım yapmak anlamsız gibi duruyor. Ama yazmalı insan, bazen sırf yazmak için yazmalı.
Vakit bulursam gezi yazılarım var; İsviçre, İtalya, Balkanlar.
Mutfağımda hala pişirip taşırmaya devam ediyorum. Ekşi mayalı ekmeklerimi fırsat buldukça mayalayıp pişiriyorum. Mesela;
Trabzon kuymağımız...Komşumuz Asiye Teyze yaptı, en geleneksel tarifiyle, asıl marifeti kullandığınız ürünlerde; peynir, mısır unu ve tereyağının muhteşem uyumu.
En kısa zamanda tarif eklemeyi ümit ediyorum.
Pasta, Kek, Muffin, Börek, Ekmek, Yemek, Tatlı Tarifleri ve Hayata Dair Şeyler...
12 Temmuz 2019 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
INSTAGRAMDAYIM
Merhaba herkese, kısa bir süre öncesi ben de instagramdaki yerimi aldım. Bu sefer mesleki anlamda bir alan oldu, kendi uzmanlık alanım ola...
-
Osmanlı yadigarı güzel Ulu Camii. Paylaşmak istedim. Ramazan Bayramı ziyaretinde gittiğimizde çektim. Cuma namazı vaktinde, bayanlar bölüm...
-
Merhaba herkese, kısa bir süre öncesi ben de instagramdaki yerimi aldım. Bu sefer mesleki anlamda bir alan oldu, kendi uzmanlık alanım ola...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder