30 Mayıs 2021 Pazar

Yumurta Kapama

Sabah kahvaltılarımızın vazgeçilmez eşlikçisi, protein deposu yumurtayı bir de böyle deneyin. Hem görüntü, hem lezzet olarak harika. Misafirli kahvaltılar için de havalı bir tarif olacaktır.

Tereyağı, yumurtanın lezzetini katlıyor gerçekten.


MALZEMELER

-4 tane haşlanmış yumurta

-2 yemek kaşığı tereyağı

-1 yemek kaşığı zeytinyağı

-1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber

-1 tatlı kaşığı tane

-tuz


HAZIRLANIŞI

Bir tavada tereyağını eritin, zeytinyağını ilave edip, baharatları ekleyin.

İkiye böldüğünüz yumurtaları tavaya dizin, tuzunu ekleyip. Sosundan yumurtaların üzerine gezdirin.

Yumurta kapamanız hazır, afiyet olsun. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Vişneli İrmikli Tatlı

Sıcak yaz günlerine soğuk bir dokunuş...Misafirim için yapmıştım, vişne sosu bana ait, hazır jel kullanmıyorum kesinlikle. Vişne suyu, şeker...