Trabzonda sonbaharda dağ taş kara üzümle dolardı. Koca koca kazanlarda pekmez pişirirdi büyüklerimiz. Biz üzümlerin suyunu kaynatıp içmekle yetindik.
Pasta, Kek, Muffin, Börek, Ekmek, Yemek, Tatlı Tarifleri ve Hayata Dair Şeyler...
20 Eylül 2010 Pazartesi
Organik Bunlar
Bayramda eşimin köyünden topladığımız kurtlu elmalar ve armutlar...Çocukken köyde kemirip durduğumuz kurtlu meyveler, moda tabir ile organik ürünler oldu artık.
Trabzonda sonbaharda dağ taş kara üzümle dolardı. Koca koca kazanlarda pekmez pişirirdi büyüklerimiz. Biz üzümlerin suyunu kaynatıp içmekle yetindik.
Hiç ilaçlanmamış bu organik ürünlerden bir elmalı turta ya da elmalı kurabiye yapmakta bana düşüyor.
Trabzonda sonbaharda dağ taş kara üzümle dolardı. Koca koca kazanlarda pekmez pişirirdi büyüklerimiz. Biz üzümlerin suyunu kaynatıp içmekle yetindik.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
INSTAGRAMDAYIM
Merhaba herkese, kısa bir süre öncesi ben de instagramdaki yerimi aldım. Bu sefer mesleki anlamda bir alan oldu, kendi uzmanlık alanım ola...
-
Osmanlı yadigarı güzel Ulu Camii. Paylaşmak istedim. Ramazan Bayramı ziyaretinde gittiğimizde çektim. Cuma namazı vaktinde, bayanlar bölüm...
-
Merhaba herkese, kısa bir süre öncesi ben de instagramdaki yerimi aldım. Bu sefer mesleki anlamda bir alan oldu, kendi uzmanlık alanım ola...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder